Clínica dental Lleida - Clínica Dental Porta Corretger

Clínica

Clínica Dental Porta Corretger obre a la ciutat de Lleida l'any 1997, de la mà de les Doctores Anna Porta i Carme Corretger, amb la finalitat de proporcionar una odontologia de qualitat amb un tracte personalitzat.

 Els nostres principals objectius són:

  • Solucionar les seves necessitats i problemes dentals, amb l'ajuda de les últimes tecnologies i de primeres marques en tots els productes, per elaborar així el pla de tractament més adequat. Considerem imprescindible l'actualització en el nostre camp professional a través de la formació continuada.

  • Atenció personalitzada: a la nostra clínica sempre serà atès pel mateix professional, i en cas de considerar necessari, col laborem amb els millors especialistes. Els atendrem amb la major rapidesa possible i el mateix dia si es tracta d'una urgència.

  • Seguiment: un cop acabat el tractament, fem un seguiment del mateix passant a les visites de control i manteniment. Creiem que el millor tractament possible és sempre la prevenció. Tot i poder realitzar qualsevol tractament que necessiti, considerem que les visites periòdiques de revisió i uns bons tractaments conservadors són la base per a una excel lent salut dental.

  • Esterilització: sabem que aquest tema pot preocupar a molts dels nostres pacients. En aquest sentit podem afirmar que seguim tots els protocols establerts de neteja, desinfecció i esterilització. Comptem amb un Autoclau d'esterilització de classe B, d'acord amb la Norma Europea EN13060.
Clínica Dental Porta Corretger recepción de la clínica dental
Clínica Dental Porta Corretger interior de la clínica dental
Clínica Dental Porta Corretger consulta dental